Memorial Mihai Adamescu – editia a III a – 18 – 20 Mai 2012 Bicaz

Incep acesta postare printr-o prezentare a minunatei mele echipe de care sunt asa de mandru:

Asa cum am promis am revenit cu detalii despre turneul de handbal fete – „Memorial Mihai Adamescu – editia a III a Bicaz” . In primul rand vreau sa multumesc sponsoriilor si oameniilor faini din on-line care m-au ajutat si datorita carora am reusit sa particip la acest turneu. Deplasarea a fost una lunga si solicitanta cel putin pentru mine, care nu stiu daca am dormit 15 ore in 5 zile dar a meritat pe deplin si nu doar din punct de vedere al handbalului, cheiile Bicazului sunt superbe. Eram obisnuit cu astfel de deplasari de pe vremea de cand eram spotiv acitiv, doar ca de data aceasta a fost mai greu pentru ca trebuia sa ma ocup eu de fiecare detaliu. Cazarea am avut-o in Bicaz la Pensiunea Ceahlau, si sunt multumit de conditiile de cazare. Am mancat foarte bine la intoarcere la CASA VERDE din TARNAVENI. Fetele nu au avut parte doar de un adevarat cantonament sportiv in aceasta perioda, ci si de o excursie pe care o vor tine minte toata viata. Pentru ele a fost o experienta unica, din toate punctele de vedere. Vreau sa le multumesc, pentru daruinta cu care au luptat la fiecare meci pe care l-am jucat, disciplina de care au dat dovada (doar sunt educate de mine:P), spiritul de sacrificiu, au luptat pana in ultima secunda, e greu e descris in cuvinte cat de mandru si multumit sunt de ele. Practic la acest turneu am castigat o adevarata echipa.

Tin sa precizez ca la acest turneu toate echipele care au participat au fost castigatoare, dandu-se diploma de participare si medalie la toate echipele participante(cate una de profesor sa nu se intaleaga altceva), pe langa lucrurile bune care s-au intamplat au fost si lucruri mai putini bune, din punct de vedere handbalistic. Din punctul meu de vedere organizarea a lasat putin de dorit, adica s-a stabilit un program competitional de la inceput dar nu s-a respectat. Sedinta tehinca trebuia sa incepa la o anumita ora si a inceput dupa aproape o ora, programul meciurilor nu s-a respectat, am avut meci la ora 9:30, apoi la ora 15:00 si ultimul la ora 18:00, de stiam de la inceput de aceste ore nu era problema ca mergem cu fetele la pensiune si ne odihneam. Ideea organizatorilor de a baga meciuri de „old boys” demonstrative a fost buna dar, dupa parerea mea si a altor profesori participanti, trebuiau sa se gate meciurile copiilor si apoi puteau sa joace non-stop meciuri de old boys. Inca un punct in minus a fost arbitrajul execrabil, ca nu il pot numi altfel, de care am avut parte, pana la urma daca tot nu se dadeau diplome de locuri si cupe, de ce naiba nu au arbitrat corect. In primul meci am fost furat ca la usa cortului, tabela a fost oprita(timpul nu se scurgea) in momentul in care conduceam la 2 goluri, am luat cel putin 4 eliminari(si nu era cazul poate la 1-2 dar nu la 4), si nu doar ca am luat acele eliminari dar mi-au scos si cele mai valoroase jucatoare. Nu o zic cu modestie dar cred ca s-au speriat de jocul practicat de fetele mele. Consider acest tip de arbitraj o lipsa de fair-play, de respect. E drept ca am primit invitatia la turneu  pe FaceBook, dar daca tot le-am onorat-o si am fost prezent, venind de la sute de km distanta, de ce nu au arbitrat cum trebuie, pana la urma e vorba de un memorial, de o activitate pentru copii, in fine doar organizarea mi-a lasat un gust amar in toata aceasta perioada.

Deci inca o data multumesc fetelor, multumesc parintiilor mei, multumesc parintiilor fetelor ca mi le-au lasat si mi le lasa in continuare la echipa,multumesc sponsorilor.

Mai jos aveti si un video cu poze de la aceasta deplasare, enjoy, like , share 😛

Anunțuri

Un răspuns

  1. […] reusit sa si trimit unii dintre elevii mei la scoliile de profil, am reusit sa merg chiar pana in Bicaz la un turneu de handbal fete, ceea ce pentru o scoala dintr-o comuna mica este un lucru mare zic […]

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: