Handbal Cardio Mix

Dupa ce vi-am prezentat 2 tipuri de antrenament ce pot fi facute acasa de la fratemiu, aici si aici, va mai prezint unul de la mine:

Handbal Cardio Mix

Un complex de exercitii ce se poate executa acasa, specific celor care practica handbalul pentru dezvoltarea fortei in brate. Exercitiile se pot executa  legat, sub forma de circuit, sau separate cu pauza de 30 secunde intre exercitii.

Ex 1 – flotari normale : acest exercitiu numai are nevoie de descriere. Se executa 10 repetari.

Ex 2 – flotari normale din apropiat : acest exercitiu  este asemnator cu cel precedent doar ca se sta in sprijin aproiat cu bratele. Se executa 10 repetari.

Ex 3 – flotari de judoka : pozitia initiala e cea de la flotarile clasice, apoi se ridica bazinul si se duce barbia in piept, apoi se coboara bazinul facand un val de trunci si se intoarce la pozitia initiala. Se executa 10 repetari.

Ex 4 – flotari prin pasire  : pozitia initiala  e cea de flotari clasice dar cu sprijin apropiat, se departeaza bratele si se exectua o floare, apoi se apropie bratele si se escuta o flotare si tot asa pana se executa 10 repetari.

Ex 5 – flotari prin rasucire : pozitia initiala e cea de flotare clasica, doar ca este sprijin doar in piciorul drept, picorul stang indoit deasupra genunchiului, se executa o flotare, lasandu-se greutatea doar pe bratul stang. Se executa 10 repetari pentru bratul stang, apoi 10 repetari pentru bratul drept cu sprijin in piciorul stang.

Acest complex de exercitii se poate executa fara pauza legat.Se mai poate executa sub forma de circuit, se executa ex 1 apoi pauza 30 de secunde, se executa ex 2 apoi pauza 30 de secunde, se executa ex 3 apoi pauza 30 de secunde, se exectua ex 4 apoi pauza 30 de secunde, se executa ex 5 apoi pauza 1 minut si se reia circuitul. Se executa acest circuit de 3 sau 5 ori infunctie de pregatirea fizica a fiecaruia.

P.S. inainte de a incepe exercitiul se face o incalzire si la finalul lui se fac cateva exercitii de stretching.

Pentru a intelege mai bine descrierea urmariti si video de mai jos

 

 

Reclame

Un răspuns

  1. […] am inceput sa fac continut video cu home workout, fratemiu’ s-a lasat corupt si a inceput sa faca si el. M-a sunat aseara sa imi spuna ca a filmat ceva si sa […]

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: